top of page

TIDLIGERE KUNDER

TINE
NTNU
TRONDHEIM KOMMUNE

SPARK*NTNU

INNOVATIO

VIZFLEX

START

STATENS VEGVESEN + FRAM

ENGAGE

BEV/ART

TILBAKEMELDINGER

Brohodekonferansen

"I forhold til deres bidrag (Designhjelpen), er jeg veldig godt fornøyd. Prosessen ble kjørt som avtalt, og mitt inntrykk var at fasiliteringen var godt planlagt og hensiktsmessig. Du skal ikke se bort fra at det kommer flere forespørsler i fremtiden."

Excitus

"Vi er veldig godt fornøyd. Designhjelpen har levert meget raskt, og over forventninger."

Aslak Hollund
Organisasjonskollegiet

"Designhjelpens workshops og kreative verktøy var veldig nyttige både for å øke engasjementet internt, spisse inn arbeidet, samt nå målene våre. Vi satte veldig pris på hjelpen!"

GridVille

"Vi i GridVille ønsker å takke Designhjelpen for god utforming av den grafiske profilen til et nyoppstartet bistandsprosjektet i regi av Ingeniører Uten Grenser NTNU. Medlemmene i GridVille er svært fornøyde med resultatet, og synes leveransen har bidratt til å løfte prosjektet. Samarbeidet opplevde vi som hyggelig og imøtekommende, og produktet viser til at Designhjelpen har god kompetanse"

WoPA Health

"Jenny Marie and Juliane (Designhjelpen) provided professional support with a patient and friendly approach. It was easy to communicate with them, and they were able to understand our needs and desires, and thanks to their great competence, further translate them into the final product (logo)"

bottom of page